• Sonja Bonde Møjbæk den 05-07-2016
    Dimission 2016

Lars Offersen den 24-05-2016
    Skolebestyrelsesvalget er afgjort og vi har ny skolebestyrelse på plads fra 1. august 2016.
    De nye forældre i skolebestyrelsen er:
    Majken Veloso Klausen
    Lene Rotvig Uldbæk
    Morten Ernst Hansen

1. suppleant: Michelle Nielsen
    2. suppleant: Iben Stavnsbo Sørensen
    Stort tillykke til dem og skolensmiley

Maiken Smith, Malene Falk, Michelle Christensen og Maria Knudsen fortsætter.
    Rikke Petersen, Christian Holdt og Iben Stavnsbo Sørensen udtræder pr. 31. juli-2016 -Mange tak til dem for deres store indsats!

PREP Parkursus

At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for de fleste. På et PREP-parkursus kan I hente inspiration til, hvordan I giver kærligheden gode vækstbetingelser i en travl hverdag. Forelskelsen kommer af sig selv, men kærligheden skal holdes ved lige.

Hvad er PREP? PREP er et forebyggende og relationsudviklende kursus. Det er rettet mod par, som er motiverede for at blive sammen og arbejde med deres relation.

SKOLEBUS

Gratis transport til skolen ydes til elever, hvor afstanden til skolen er mindst 2,5 km i børnehaveklasse - 3. kl., 6 km i 4. - 6. kl., 7 km i 7. - 9. kl.
Der kan stilles krav om, at eleverne selv transporterer sig halvdelen af vejen - dvs. til det sted, hvor eleven kan stå på bussen.
Eleverne bliver hovedageligt transporteret til skolen med den lukkede buskørsel, offentlig transport eller taxa.

Elever, som har ventetid, kan opholde sig på Biblioteket eller i Aulaen.

Følgende vedr. ikke kørselsberettigede elever:

Elever, der ikke er kørselsberettigede, skal ikke give besked, når de benytter den lukkede bus, men kan blot benytte bussen på samme måde som ved Sydtrafik, I skal blot huske at udfylde kørselsskemaet.

Skemaet for ikke kørselsberettigede elever skal udfyldes med dato, hver gang eleven bruger lukket kørsel og skemaet afleveres på skolens kontor sidste skoledag inden sommerferien, hvorefter der vil blive fremsendt en regning til forældrene.

Priser for den lukkede bus følger Sydtrafiks priser og er pt. følgende for ikke kørselsberettigede elever:

Årskort kr. 2.200,-
Enkelt billet kr. 13,-
Ti-turskort kr. 75,- (når der er kørt 10 ture koster det 75,-)

Ruter og tidsplaner ses her.