PREP Parkursus

At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for de fleste. På et PREP-parkursus kan I hente inspiration til, hvordan I giver kærligheden gode vækstbetingelser i en travl hverdag. Forelskelsen kommer af sig selv, men kærligheden skal holdes ved lige.

Hvad er PREP? PREP er et forebyggende og relationsudviklende kursus. Det er rettet mod par, som er motiverede for at blive sammen og arbejde med deres relation.

SKOLEBUS

Gratis transport til skolen ydes til elever, hvor afstanden til skolen er mindst 2,5 km i børnehaveklasse - 3. kl., 6 km i 4. - 6. kl., 7 km i 7. - 9. kl.
Der kan stilles krav om, at eleverne selv transporterer sig halvdelen af vejen - dvs. til det sted, hvor eleven kan stå på bussen.
Eleverne bliver hovedageligt transporteret til skolen med den lukkede buskørsel, offentlig transport eller taxa.

Elever, som har ventetid, kan opholde sig på Biblioteket eller i Aulaen.

Ruter og tidsplaner ses her.